Velkendt frisørkoncept åbner i hjertet af Nørrebro

Angel

Selvom vi, åbenlyst, er store tilhængere af Cafe N her på siden, må vi ikke glemme at hylde vores andre kollegaer her på Nørrebro. Der findes en række perler af forretninger her på Nørrebro, og nu kan vi altså berette om, at frisørkonceptet, RODEO, åbner på Nørrebrogade 28. Konceptet er kendt fra mere eller mindre alle bydele i København med saloner på Amager, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, i Valby, i København K og sågar også i Lyngby udenfor København. Nu åbner de altså endelig op her på Nørrebro med deres 8. og nyeste skud på stammen.

Hvad kan vi forvente?

Med RODEO får vi en frisører på Nørrebro, der kan betjene alle aldre og enhver type hår. RODEO er kendt for deres alsidige frisører, som har specialer i ethvert behov, vi som kunder måtte sidde med. Der er tale om et ekstraordinært frisørkoncept, som faktisk har til formål at skille sig ud fra det traditionelle frisørbesøg. RODEO på Nørrebro kommer særligt til at virksomhedens principper indenfor kvalitet, underholdning og innovation.

Om RODEO på Nørrebro

Kvalitet giver sig selv – RODEOs frisører på Nørrebro stræber naturligvis efter at imødekomme dine ønsker og dit look på bedst mulig vis. Det gør de gennem en positiv og åben dialog, hvor frisørerne også kan gøre dig opmærksom på de nyeste trends, som eventuelt kan ende med at inspirere dig.

Ydermere kan du se frem til god underholdning, hvor frisørerne sørger for højt humør, glæde samt godter til ganen. RODEO kan nemlig tilbyde dig stort set alt, hvad hjertet begærer; vand, juice, øl, gin&tonics samt god vin. I virkeligheden bringer de nærmest caféstemningen ind i frisørstolen, så man selv bare kan fokusere på at slappe af, mens håret bliver ordnet.

Slutteligt indretter RODEO deres saloner med inspiration i det nordiske og Skandinavien. Du kan se frem til familiære rammer, hvor simplicitet og minimalisme pryder lokalerne på Nørrebrogade 28. Alt dette er en ganske innovativ tilgang til frisøroplevelsen, hvilket vi ikke har set før her på Nørrebro.

Vi må dog væbne os med tålmodighed for nu – RODEO Nørrebro åbner nemlig først i oktober 2020 – den 12. oktober 2020 for at være helt præcis.

Åbningstilbud i salonen

Frisørerne på Nørrebro står klar til alle os beboere på Nørrebro, og det gør de endda med flotte åbningstilbud, som kun vil være gældende for denne salon. Lige nu tilbyder RODEO 50% på den første klippebehandling i salonen (hvis du booker inden den 12/10).

Derudover lover de 20% rabat på første farvebehandling, ligeledes hvis du booker før åbningen!

Vi har før besøgt RODEO på en af de andre lokationer, og der er altså noget at glæde sig til for lokalsamfundet her på Nørrebro. Vi får en yderst trendy frisørsalon med fantastiske frisører ind på Nørrebrogade. Du kan booke her. Rigtig god fornøjelse!