Lad os mødes på Café Nørrebro (Café N)!

Angel

Kniber det med at lave lektier derhjemme? For mange er det for fristende bare at lægge sig i sin seng og tænde for tv’et, men på den måde får man ikke lavet sine opgaver. Måske er det slet ikke muligt at lave lektier derhjemme, fordi der er for meget larm og ingen gode steder at sidde. Men du bliver også sulten når du åbner bøgerne! Du kan heldigvis få lektiehjælp af en underviser fra GoTutor, og sammen kan i aftale det perfekte sted at mødes. Hvis du er vegetar eller veganer er Café Nørrebro (Café N) et godt sted! Her kan I sidde uforstyrret og fokusere på dine lektier, og samtidig nyde den gode stemning. Og hvis du bliver sulten, er der masser af lækkert vegansk og vegetarisk mad, at vælge imellem – du kan også bare få en smoothie og tanke op på sukkeret mens du skal bruge hjernen.

Med en underviser fra GoTutor kan du få lektiehjælp derhjemme, men hvis du ikke har lyst til at sidde hjemme, og har brug for lidt luft – og nogle nye rammer, så kan du og din underviser aftale at mødes på en café. Her kan i sidde og gennemgå din danskstil, din matematikaflevering eller noget helt tredje. Det kan være enormt brugbart at mødes udenfor hjemmet, for der kan faktisk være flere forstyrrende elementer end udenfor. Selvom dit hjem kan give trygge rammer for læring, så er det bare ikke en mulighed for alle. Der kan være larmende søskende (eller forældre), kæledyr som er for søde til ikke at blive nussede, eller en masse elektronik som kan tændes og distrahere dig. Café Nørrebro (Café N) har en rolig, ung og hyggelig atmosfære, og I er garanteret ikke de eneste, der sidder med noget seriøst arbejde. 

GoTutor finder en underviser til dig, som kender alle de gode caféer eller kaffebarer, der passer perfekt til at lave lektier. Det er en perfekt mulighed til eleven, der har svært ved at sidde stille derhjemme, og får de bedste tanker, når de står midt i bylivets puls. Det er vigtigt at vide, hvad der virker bedst for én, for de fysiske rammer har en stor betydning for undervisningens gang – og det skulle gerne gå fremad! Nogle personer synes faktisk at en smule baggrundsstøj er rart, men det er netop støjen, der forekommer derhjemme som er distraherende. De lyde der kommer fra en åben café er noget helt andet, og hvis det er lige præcis dét, der virker for dig, og for din læring, så finder vi ud af det!

Om du vil mødes morgen, middag eller aften, så finder vi en fleksibel underviser specielt til dig. Caféerne (såsom Café Nørrebro) har jo heldigvis åbent det meste af dagen. Med GoTutor kan du få en underviser allerede i dag!