Alt om burgers og mad på Cafe N

Angel

På Cafe N kan du spise de bedste burgers på Nørrebro. Der serveres et bredt udvalg af special burgere og sliders. Cafeen gør alt for at du kan få den bedste oplevelse når du skal spise burger med dine venner eller veninder. 

Nogle gange er der bare ikke økonomi til at gå ud hver gang man vill. Men vidste du at du kan tage et lån, som kan hjælpe dig i løbet af to minutter? Der findes lidt forskellige muligheder, som kan hjælpe med at smide penge ind på kontoen. På Lånfakta.dk kan du finde alt om sms lån online, som er en af de mest almindelige lånemuligheder til nemme penge. 

Burgere kræver erfarenhed og dedikation

En tur på Cafe N er altid en fed aften. Cafeen gør meget for at sætte jer i højsædet og i får lyst til at komme igen. Cafeen har ligget der i mange år og de erfarne cafeejere, har tradition for at byde gæsterne velkomne med åbne arme og god mad. 

Er du sulten på at sætte tænderne i en af de bedste burgere på Nørrebros bedste cafe? Så er Cafe N helt sikkert noget for dig. Vi serverer burgere og alle mulige andre lækkerier. Har du lyst til smoothies? Så kan vi også klare det. 

En familierestaurant med traditioner

Cafe N har været ejet af den samme familie i flere generationer. Vi har derfor kunnet servere de bedste former for mad for vores lokale beboere, som er kommet igen og igen igennem årene. Vores personale består af familie, så du kan være sikker på en oplevelse i særklasse, hvor der ikke er nogle sure miner.

Vi anbefaler du pøver vores traditionelle cheeseburger med kalkunbacon, som har stået på menuen i alle årene. Det er en familieklassiker, som passer til både børn og voksne. Vi har hvert fald vået ros for den i mange år. 

Hvad står på menuen?

  • Burgere
  • Salater
  • Smoothies
  • Juices
  • Grillretter
  • Kebabretter

Og meget meget mere… 

Som afslutning vil vi gerne byde dig velkommen til at komme forbi og prøve vores special menu bestående af vores klassiske burger med fritter og smoothie til. 

Vores personale står klar ved indgangen til at byde dig og din familie indenfor, for at give jer en hjemlig følelse af en familie cafe med traditioner. 

Til slut vil vi også nævne vores brunch tilbud, som kører hver lørdag og søndag og må siges at være populær bland kvinder med barn på barsel i området. Vi har hver weekenden cafeen fuld og fortovet vælter med barnevogne. Men alle er velkomne hos os i Cafe N. 

Vi glæder os til at tage imod jer!