Guide til at få mere mad for pengene

Angel

Er du ligesom så mange andre træt af, at du den sidste uge på måneden ikke rigtig har nogle penge til mad, så vil det være en god idé, at du tager hånd om din økonomi. Lær her hvordan du kan få mad på bordet hver dag, hver uge og hver måned. Det kommer til at kræve en omvæltning af dit liv, din økonomi og din hverdag. Men når du har lært det, vil du også have råd til de sjove ting – også sidst på måneden.

Det første råd

Du ved du skal have handlet ind, men du ved ikke hvad du skal handle ind. Det her er et af de største ”luksusproblemer” vi har som danskere. Nogle vigtige råd du kan tage med videre på vejen er:

  • Gennemsøg opskrifter enten via kogebøger, internettet eller ugeblade.
  • Fin inspiration på madretter du kan lide
  • Lav en indkøbsseddel og hold dig til den. Lad være med at putte andre ting i din kurv end, det der står.
  • Du må ALDRIG handle ind på tom mave. Så ender det med at blive en dyr affære for dig og dit budget.
  • Sørg for at lave måltider til to dage. Rester smager virkelig ikke dårligt. På denne måde, undgår du også madspild.  

Skal du have gæster til spisning og gerne vil lave lidt ekstra lækkert som ikke må være for dyrt. Så er det en super effektiv måde at anvende sæsonens mad. Det er billigere at handle sæsonvare end vare udenfor sæsonen. Udenfor sæsonen kan der være efterspørgsel på enkelte produkter, derfor kan prisen være anderledes.   

Når du lærer at bruge råvarerne rigtigt

Madmaskiner.dk er et dansk website med mange forskellige slags køkkenmaskiner. Hvis du begynder at handle ind til en uge ad gangen og gør det rigtigt har du nogle ting der bliver billigere for dig selv at lave. Tag f.eks. en juicepresser, hvis du køber 20 frugter for 10,- kr. kan du vælge at presse det hele til juice, og have kolde drikkevarer i mere end en dag.

Det samme gør sig gældende hvis du er til hjemmelavet smoothies.

Dine handlevaner er nu i topform

Siden forhandler en lang række af køkkenmaskiner. Hvis dine råvare er i orden, bør dine køkkenmaskiner også være i orden. Jo dygtigere du bliver i køkkenet, jo sjovere bliver det at lave mad og din appetit bliver bedre.