Nye SMS Lån

Er nyt SMS lån er et lynhurtigt lån via din telefon. Det er ofte på under 10.000 kroner men kan nogengange også være på mere. Når du låner penge via sms bliver de udbetalt på under 24 timer. Et SMS lån skal ansøges via NEM ID hos en online-bank og de vil så gennemgå din ansøgning for at se om du er godkendt til et lån.

Når du skal til at låne penge via sms skal du bruge dit NEM ID. Det er nødvindigt for, at banken kan tjekke hvem du er - og om du står i RKI. Står du i RKI er det ofte svært at låne penge, da bankerne ikke kan få sikkerhed for deres penge. At stille sikkerhed for dit lån er endnu et stort område vi vil berøre senere i denne artikel...

Men hvorfor SMS lån og Cafe N? Ja du synes nok at det er lidt mærkeligt at Café N skriver om lån. Men det er faktisk ikke så mærkeligt igen - det er nemlig dyrt at gå på café og drikke café latte hver lørdag med veninderne. Derfor kan det ofte være smart at tage et sms lån for at hygge sig med veninderne og få noget kvalitetstid med sig selv. Et lån kan jo også være til en lejlighed, forbrugslån eller en kassekredit i din egen bank.

Ansøgningsprocessen foregår således, at du går ind på en side som f.eks. tempest.dk og finder en liste over de bedste nye sms lån. Når du har fundet et lån du godt vil ansøge klikker du på "Ansøg" og går videre i processen. Herfra er det meget nemt, for nu skal du blot have dit nem id frem. Tag dit nem id ud af lommen og ansøg direkte om lånet på bankens hjemmeside. Du får svar ingenfor 5 minutter og kan derefter sige ja tak eller nej tak til lånet.